Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών ΦΣ ΗΜΜΥ 2014

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στη Σχολή μας διαμορφώθηκαν ως εξής:


ΕΑΑΚ  :   200      26,92%

ΠΚΣ     :   153      20,59%

ΠΑΣΠ  :  147      19,78%

ΔΑΠ     :   123      16,55%

ΑΡΕΝ   :    86       11,56%

Λευκά  :    22         2,96%


Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε! Θα συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά παρόντες στη Σχολή, στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή της αναβάθμιση, στην υλοποίηση προτάσεων που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, εκπροσωπώντας τους φοιτητές, αλλά και παρεμβαίνοντας στα κακώς κείμενα και στις λοιπές παραταξιακές αυθαιρεσίες.



Παραταξιακές αυθαιρεσίες που εκδηλώθηκαν και την ημέρα των εκλογών. Πιο συγκεκριμένα, οι παρατάξεις των ΕΑΑΚ και ΠΚΣ, σε μια στοχευμένη προσπάθεια μείωσης του εκλογικού ποσοστού της ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ, και αλλοίωσης του αποτελέσματος προς όφελός τους, ένωσαν την "αριστεροσύνη" τους και έχοντας υποβάλλει 10 ενστάσεις και θεωρώντας 8 ψηφοδέλτια μας άκυρα, με την αιτιολογία "ο σταυρός είναι διπλοπατημένος" , κατάφεραν να διατηρήσουν τις θέσεις τους.




Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις νοθείες σας και τις παρατυπίες σας, η συνεχόμενη μείωση των ποσοστών σας αλλά και η απώλεια έδρας, καταδεικνύει ότι ο φοιτητικός σύλλογος έχει σιχαθεί και οδεύετε ολοταχώς προς την πολιτική σας απομόνωση. 




Όσο κι αν πολεμάτε τη φωνή της λογικής, εμείς θα είμαστε εκεί να υπερασπιζόμαστε τα αιτήματα και τα δικαιώματα των φοιτητών. Θα συνεχίσουμε το έργο μας προς όφελος της ακαδημαικότητας και της αναβάθμισης των παροχών της σχολής προς τους φοιτητές.





Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν.



ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου