Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πάνω από 100.000 επισκέψεις στο blog


Το blog της ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ, το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό μέσο ενημέρωσης για τις εξελίξεις στη Σχολή μας έφτασε αισίως τις 100.000 επισκέψεις. Η εμπιστοσύνη αυτή που μας δείχνετε, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, τόσο να είμαστε η πρώτη δύναμη στην ενημέρωση αλλά και να έχουμε μια δυναμική παρουσία στη Σχολή και σε όλα τα όργανα της. Για το λόγο αυτό, ανανεώσαμε τη διάταξη της σελίδας μας και εμπλουτίσαμε το υλικό της, για περισσότερη και αμεσότερη έγκυρη ενημέρωση!
Ο αγώνας μας για τη βελτίωση του τμήματος σε όλους τους τομείς, μέσα από τις προτάσεις μας, τις πάγιες διεκδικήσεις μας, τα σεμινάρια και τις ημερίδες μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, μακρία από κομματικά συμφέροντα και πατρώνες! 

Υ.Γ. Οι συνάδελφοι από το Μ.Α.Σ., μιας και βρισκόμαστε σε έντονη προεκλογική περίοδο, ξεκίνησαν ήδη τον αγώνα τους ως πιστά κομματόσκυλα. Εντύπωση έχουν προκαλέσει σε όλους τα προεκλογικά αφισετάκια τους που έχουν κολλήσει στα τζάμια και στους τοίχους της Σχολής (για μία ακόμη φορά δε δίσταζουν να ρυπαίνουν το χώρο της), που προπαγανδίζουν το ΚΚΕ. Με ανυπομονησία περιμένουμε να κατακλυσθεί το Ε.Μ.Π. από τις αφίσες του κόμματός τους, όπως και τις αντίστοιχες κομματικές πρακτικές από τα Ε.Α.Α.Κ.. Οι εκπρόσωποι αυτοί, δείχνουν χωρίς ντροπή για μία ακόμη φορά πως ο μόνος λόγος που βρίσκονται στις Σχολές είναι για να προπαγανδίσουν τα κόμματα τους, στρατολογώντας κόσμο για αυτά.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου