Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Διεύθετηση του ζητήματος σχετικά με τα εαρινά μαθήματα της προηγούμενης διπλής εξεταστικής

Ύστερα από πρωτοβουλία μας και πρόταση που καταθέσαμε στο Δ.Σ. του Φ.Σ., αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον Κοσμήτορα της Σχολής μας, σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει για το πέρασμα των βαθμών των εαρινών μαθημάτων στα φοιτητικά στοιχεία, σε όσους δε τα είχαν δηλώσει στην ειδική πλατφόρμα που είχε ανοίξει και λειτούργησε για μόλις 2 μέρες.

Στην παράσταση που τελικά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/3, ο Κοσμήτορας δεσμεύτηκε πως θα διευθετηθεί άμεσα το θέμα, καθώς επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε, ότι δηλαδή η δήλωση των μαθημάτων ήταν καθαρά προαιρετική και αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στην καλύτερη κατανομή των αιθουσών. Δεσμεύτηκε δηλαδή, ότι θα περαστούν οι βαθμοί σε όλους τους φοιτητές, ανεξαιρέτως αν είχαν πραγματοποίησει τη δήλωση αυτή ή όχι.

Όσο οι άλλοι ασχολούνται με τα κομματικά τους ζητήματα, οργανώνοντας εκδήλωσεις μέσα στον ίδιο το χώρο της Σχολής, εμείς, όντας στο πλευρό του φοιτητή  και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τα προβλήματα του,  παρεμβαίνουμε με στοχευμένες δράσεις με στόχο την επίλυση των πιθανών προβλημάτων ή δυσλειτουργιών.

Υ.Γ. Η ΔΑΠ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ανυπαρξία της και την αδιαφορίας της για ότι συμβαίνει στη Σχολή, αποφάσισε όχι μόνο να μη συμμετέχει στη διαμαρτυρία αυτή αλλά και ούτε να υπογράψει το συγκεκριμένο Δ.Σ.. Ο εκπρόσωπός της, μάλιστα, σε μια έξαρση αλτρουισμού και φοιτητικής αλληλεγγύης, δήλωσε στην τοποθέτησή του, ότι δεν έδωσε κανένα εαρινό και επομένως δε τον απασχολεί καθόλου το συγκεκριμένο ζήτημα!!



ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου