Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Να τους κατα-δικάσει ο λαός...


Σήμερα 20/4/2015, και ενώ είχε προγραμματιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της έγινε γνωστό ότι φοιτητές, οι οποίοι είναι μάρτυρες για τη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα, και ενώ οι φοιτητές αυτοί κατέβαιναν από το λεωφορείο, φανατικοί υποστηρικτές και μέλη του ναζιστικού μορφώματος τους έστησαν ενέδρα, με αποτέλεσμα μερικοί εξ αυτών να τραυματιστούν σοβαρά και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.


Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2015 να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων τραγικών συμβάντων. Ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ θεωρούμε απαράδεκτη και καταγγέλλουμε την επίθεση αυτή των μελών της Χρυσής Αυγής, σε φοιτητές μάρτυρες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Η φασιστική-συμμορίτικη αυτή πράξη είναι μία ακόμη που αποδεικνύει πως η σταγόνα ξεχείλισε από το ποτήρι!! Είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό στη Βουλή στυγνοί δολοφόνοι, που δε διστάζουν να σκοτώσουν και να προπηλακίσουν φοιτητές προκειμένου να εξαλείψουν κάθε διαφορετική ιδεολογία, και κάθε έναν που τους εναντιώνεται. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά τα χρόνια τα πολιτικά κόμματα να μένουν άπραγα χωρίς να προχωράνε σε ενέργειες για την περιθωριοποίηση φαινομένων τύπου Χρυσής Αυγής.




Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην ελληνική κοινωνία!



Ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ, καταγγέλλουμε απερίφραστα τις φασιστικές και εγκληματικές ενέργειες στις οποίες προχωράνε οι νεοναζί που ανήκουν στη συμμορία της Χρυσής Αυγής και θεωρούμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι αναγκαίο να αντιληφθεί το πρόβλημα και τον κίνδυνο που ελλοχεύει η άνοδος και η παρουσία ενός τέτοιου καρκινώματος στη χώρα μας, ενώ παράλληλα θα πρέπει όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μόνος του να δώσει το έναυσμα για την απομάκρυνση αυτής της μάστιγας από το κοινοβούλιο και την κοινωνία μας.




Να απομονωθούν άμεσα τα καρκινώματα της δημοκρατίας…


Η δημοκρατία χτίζεται και συντηρείται με μόνιμο αγώνα…


Ας δείξουμε εμείς το δρόμο,
απέναντι στο φασισμό και τους νεοναζί!!





Πλέον όλοι γνωρίζουν, όλοι έχουν ευθύνη...


ΠΑΣΠ ΕΜΠ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου