Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/4



Η προγραμματισμένη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8/4,  δεν συμπλήρωσε την απαραίτητη απαρτία (όπως δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει, εν μέσω εξεταστικής περιόδου) και για αυτό η απόφαση του συλλόγου ελήφθη μέσω ανοιχτού Δ.Σ.

Η απόφαση που πάρθηκε αφορούσε συμμετοχή του φοιτητικού συλλόγου στις αυριανές κινητοποιήσεις με κλειστή τη σχολή όλη την ημέρα. Η απόφαση αυτή υπογράφτηκε από ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και ΑΡΕΝ, ενώ από την ΠΑΣΠ υποστηρίχθηκε η συμμετοχή στην αυριανή απεργία χωρίς την παρακώλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ως ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ δεν υπογράψαμε το συγκεκριμένο Δ.Σ. καθώς θεωρούμε πως η σχολή πρέπει να παραμείνει ανοιχτή, δεδομένου πως αύριο δίνονται μαθήματα ενώ παράλληλα ξεκινά το νέο εαρινό εξάμηνο. Βρισκόμαστε κάτω από ιδιαίτερη χρονική πίεση και θεωρούμε αδιανόητο και ειρωνικό από την πλευρά των υπευθύνων για την εντατικοποίηση των σπουδών μας να προτείνεται και να υποστηρίζεται η περεταίρω συμπίεση εξαμήνων και εξεταστικών!

Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθούν άλλες μέρες μαθημάτων, όντας στα μέσα Απριλίου και με τη "χειμερινή" εξεταστική να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί!

Οι κινηματικά ευαίσθητοι αριστερόφρονες συμφοιτητές μας καλό θα ήταν να μεριμνούσαν για τα περιθώρια συμμετοχής του συλλόγου σε αντίστοιχες κινηματικές δράσεις, όταν έσυραν το σύλλογο σε εβδομαδιαίες καταλήψεις από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβρη, και μας υποχρέωναν σε 2 μηνο εξάμηνο και εξεταστική express αλλά παράλληλα δε λησμονούσαν ως πολιτικά "συνεπείς" να μας κινητοποιήσουν για συμμετοχή στον αγώνα απέναντι στην εντατικοποίηση των σπουδών μας!

Ας μπει επιτέλους ένα τέλος στους τυχάρπαστους τυχοδιώκτες επαναστάτες!
Ας μπει ένα τέλος στον εκφυλισμό των διαδικασιών και στις στραβοτιμονιές του συλλόγου!




ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου