Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης ΦΣ ΗΜΜΥ 17/6

Η Γενική Συνέλευση του ΦΣ ΗΜΜΥ  αποφάσισε κατάληψη της σχολής για όσο συνεχίσουν οι διοικητικοί τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των πυλών του ΕΜΠ. Επιπρόσθετα, ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση του ΦΣ ΗΜΜΥ για την επόμενη Τρίτη, 24/6. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα είναι:

ΑΝΑΦΗ-ΑΣΥΜΕ3: 143
Σούλης: 140
ΜΑΣ: 43
ΠΑΣΠ: 21
ΔΑΠ: 7


Στη Συνέλευση αυτή, επιλέξαμε ως ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ να μην στηρίξουμε το εν λόγω ανεξάρτητο πλαίσιο, καθώς θεωρήσαμε ότι αφενός το πολιτικό σκεπτικό που έθετε ήταν ελλειπές, αφετέρου δεν αναγνώριζε το δίκαιο του αγώνα των εργαζομένων και το γεγονός της μη δυνατής λειτουργίας του Ιδρύματος χωρίς αυτούς και δεν έθετε κανένα θέμα στήριξης των Διοικητικών Υπαλλήλων στις κινητοποιήσεις τους, στο βαθμό που αυτές δεν παρεμποδίζουν την ομαλή ακαδημαική λειτουργία του Ιδρύματος. 

Παγία θέση μας, είναι η καθολική και αντικειμενική αξιολόγηση των δομών και υπηρεσιών του ΕΜΠ, όσο και των εργαζόμενων του, με σκοπό να γίνουν γνωστές οι πραγματικές του ανάγκες σε υποδομές και έμψυχο δυναμικό, έννοια που απουσίαζε από το συγκεκριμένο πλαίσιο, με αποτέλεσμα, όσον αφορά το πολιτικό σκέπτικο να αδυνατεί να μας καλύψει. 


Επιβεβλημένη κρίνεται ωστόσο, η συνέχιση της ακαδημαϊκής δραστηριότητας του ιδρύματος καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί και βρισκόμαστε ήδη σε ένα εντατικοποιημένο εξάμηνο όπου νέες απώλειες θα οδηγήσουν στην οριστική απώλεια του με τρομακτικές οικονομικές, και όχι μόνο συνέπειες τόσο για τους συμφοιτητές μας όσο και για το ίδιο το ίδρυμα.



ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου