Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα για τη Γενική Συνέλευση στις 24/6


Είναι γεγονός ότι, μετά τις κινητοποιήσεις των τελευταίων 10 ημερών, βρισκόμαστε στο οριακό σημείο που υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χαθεί η εαρινή εξεταστική αλλά ακόμα και ολόκληρο το εαρινό εξάμηνο. Για τον λόγο αυτό, καλούμε την Τρίτη 24/6 όλους τους φοιτητές, να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, κι όλες τις δυνάμεις και τους φοιτητές, ανεξάρτητα πολιτικού χώρου να αξιολογήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να ανοίξει η σχολή και να συνεχιστεί ομαλά η ακαδημαϊκή λειτουργία της. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η αυριανή απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου θα πρέπει να περιλαμβάνει τους παρακάτω 4 βασικούς άξονες, οι οποίοι διασφαλίζουν τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων και την ταυτόχρονα ομαλή διεξαγωγή του εξαμήνου και της εξεταστικής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

  • Τη στήριξη και τη συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων εφόσον αυτές δεν παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή της ακαδημαϊκής λειτουργίας της σχολής.
  • Εφαρμογή του θεσμού της αξιολόγησης, μέσω της αξιολόγησης αρχικά των δομών του ιδρύματος (που και πόσους εργαζομένους χρειάζεται το ίδρυμα) και στη συνέχεια του υπάρχοντος προσωπικού για την αποτελεσματικότερη αξιοποίησή τους.
  • Όπως σε κάθε δημόσια υπηρεσία υπάρχει προσωπικό ασφαλείας σε περιόδους όπου οι εργαζόμενοι απεργούν, έτσι και στο ίδρυμά μας, να λειτουργήσουν άμεσα οι υπηρεσίες με προσωπικό ασφαλείας για την εξυπηρέτηση των φοιτητών που χρειάζονται άμεσα δικαιολογητικά.
  • Αναπλήρωση των μαθημάτων και των εργαστηρίων που χάθηκαν τις ημέρες που η σχολή ήταν κλειστή. 

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου