Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν βάλατε μυαλό...

Τις τελευταίες μέρες, πληροφορηθήκαμε ότι "μέλη" της οργάνωσης της ΠΑΣΠ ΕΜΠ, από τη σχολή των Τοπογράφων Μηχανικών, χωρίς καμία θεσμική νομιμοποίηση, κυριευμένοι από μία ακατάληπτη σταλινοφασίζουσα σύγχυση, και χαμένοι στα μικροπολιτικά κατάλοιπα και τυχοδιωκτικά στεγανά δεκαετίας (και πλέον), προχώρησαν στην ανακοίνωση διαγραφών συντρόφων της οργάνωσης, θεωρώντας την οργανωτική δομή της ΠΑΣΠ, τσιφλίκι κοτζαμπάσηδων.

Από την πλευρά μας, θα επιθυμούσαμε να υπενθυμίσουμε στους ξεχασμένους από την ιστορία συντρόφους ότι, στα πλαίσια καλής θέλησης, έχουμε ήδη επιδείξει αξιοθαύμαστη υπομονή σε συμπεριφορές και πρακτικές που αγγίζουν ή και ξεπερνάνε πολλές φορές τα ήδη ξεχειλωμένα όρια της οργανωτικής δομής και συνείδησης της ΠΑΣΠ, με τις πρακτικές διαγραφών και αποκλεισμών μελών της σχολής Τοπογράφων να είναι πλέον φαινόμενα ιδιαίτερα πυκνής έκφανσης.

Είναι αυτοί οι καλοθελητές που οδήγησαν χάριν προσωπικών σκοπιμοτήτων τη συγκεκριμένη σχολή μακριά από την αγκαλιά της ΠΑΣΠ ΕΜΠ, προτάσσοντας τον αριβισμό και τον τυχοδιωκτισμό έναντι της συλλογικής συνείδησης, της συντροφικής αλληλεγγύης, της μαζικότητας και της Ιδέας που όλοι μαζί εκπροσωπούμε. Είναι αυτοί που παρέλαβαν μία οργάνωση "στολίδι" του Πολυτεχνείου, ένα πράσινο "κάστρο" και την κατάντησαν ουρά του φοιτητικού συλλόγου, έρμαιο ατομικών συμφερόντων και προσωπικό μηχανισμό ατόμων που δεν έχουν καμία σχέση με τη σχολή!

Όμως κύριοι, η υπομονή μας εξαντλείται...

Και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε, έτσι γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά ποιοι είμαστε και μέχρι που είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για να υπερασπιστούμε τα ιδανικά και τις αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε, για να σηκώνουμε τη σημαία μας ακόμα πιο ψηλά με οδηγό τη δύναμη των μελών μας, της οικογένειας της ΠΑΣΠ ΕΜΠ...
Γνωρίζουμε άριστα τις διασπαστικές πρακτικές σας, ξέρουμε καλά ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές.  Και εσείς μας ξέρετε όμως πολύ καλά! Ξέρετε πως απαντάει η ΠΑΣΠ ΕΜΠ σε τέτοιες προκλήσεις και ξέρετε ακόμα καλύτερα πως μπροστά στο συμφέρον της οργάνωσης και την προάσπιση της ιστορίας της δεν λογαριάζουμε τίποτα...


Θα μας βρείτε σύντομα μπροστά σας!


ΠΑΣΠ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου