Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Τρία χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Πλέον όλοι έχουν ευθύνη!

Τρία χρόνια πέρασαν από εκείνη τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε μέχρι και στον πλέον δύσπιστο και ανίδεο Έλληνα πολίτη πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ακόμη πολιτικό κόμμα αλλά αποτελεί μία εγκληματική οργάνωση που δολοφονεί! Ο φιλεύσπλαχνος Χρυσαυγίτης της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης - "Μόνο για Έλληνες" - στο συνάνθρωπο, πέταξε το προσωπείο που για πολλούς φορούσε και αποκάλυψε το δολοφόνο συμμορίτη που δραστηριοποιείται υπό τις εντολές των υψηλά στην ιεραρχία ιστάμενων Νεοναζί. Οι Χρυσαυγίτες που υπό τις ευλογίες του τσοπάνη τους Ν. Μιχαλολιάκου χαιρετούν ναζιστικά – «αλλά πάντα με καθαρά χέρια που δεν έχουν κλέψει» - λερώθηκαν με το αίμα του Παύλου Φύσσα...
Πλέον όλοι γνωρίζουν, πλέον όλοι έχουν ευθύνη...
Ευθύνη έχουν όσοι τους συντηρούν με τις πολιτικές τους επιλογές, διεκδικώντας τη κοινοβουλευτική τους στήριξη!
Ευθύνη έχουν όσοι συντέλεσαν στην δημιουργία και την εδραίωση τους σε επίπεδο κοινωνίας, καλλιεργώντας ένα αντισυστημικό και αντιμνημονιακό μέτωπο που τους περιείχε!
Ευθύνη έχουν όσοι σιωπηλά τους ανεχόντουσαν στα πλαίσια των «αγανακτισμένων» όπου στηρίχθηκαν και θεμελίωσαν τη ρητορική τους!
Ευθύνη έχουν όσοι αποτυγχάνουν να επιδείξουν την απαραίτητη πολιτική βούληση να κυβερνήσουν την χώρα, ιδιαίτερα στα ζητήματα προσφύγων, μεταναστών και εθνικής κυριαρχίας, και δίνουν την ευκαιρία στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να βρουν απήχηση σε κομμάτια της κοινωνίας.
Ευθύνη έχουν όσοι τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν ακόμη και σήμερα, μετά από τόσες εγκληματικές και δολοφονικές ενέργειες...
Αλλά μην απατάσθε! Η Χρυσή Αυγή ούτε έχει εξαφανισθεί επειδή δεν «πουλάει» πλέον στα κανάλια, ούτε έχει σταματήσει να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία με μίσος! Μας απειλεί καθημερινά σαν ένα τέρας ξενοφοβίας και ρατσισμού, εμφανίζοντας «αγανακτισμένους» σε κάθε γωνία της χώρας, πότε να διαδηλώνουν για την υποβάθμιση των περιοχών τους και πότε να μη θέλουν παιδάκια προσφύγων στα σχολεία τους.
Οφείλουμε σε κάθε θύμα της εγκληματικής και ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κατά κύριο λόγο στον Παύλο Φύσσα να απομονώνουμε και να πολεμάμε καθημερινά το ρατσισμό και το μίσος, όπου και όποτε εμφανίζεται!
Η δημοκρατία χτίζεται και συντηρείται με μόνιμο αγώνα!
 Ας δείξουμε εμείς το δρόμο, απέναντι στο φασισμό και τους νεοναζί!

ΠΑΣΠ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου