Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Πρόταση της ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ για την καταγραφή καταστροφών και φθορών στους χώρους της σχολής και αντικατάστασή τους

Προς: Κοσμήτορα Σχολής ΗΜΜΥ
            ΓΣ Τμήματος
Καθημερινά, παρατηρούμε πως σημειώνονται ζημιές και φθορές σε χώρους της σχολή μας, οι οποίες προστίθενται στα ήδη πολλά προβλήματα που υπάρχουν, δυσχεραίνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και γενικότερα τη λειτουργία και την εικόνα της σχολής. Πρόκειται για καταστροφές στις αίθουσες διδασκαλίας και τους κοινόχρηστους χώρους, που μπορεί να απειλήσουν ακόμη και την ασφάλεια των φοιτητών.
Τέτοια προβλήματα σε χώρους διδασκαλίας σημειώνονται στα Αμφιθέατρα της σχολής, αλλά και αίθουσες, όπου έχουν καταστραφεί καθίσματα και θρανία. Όσον αφορά τους κοινόχρηστους χώρους, τα προβλήματα αφορούν κυρίως την υγιεινή του κτιρίου, καθώς σημειώνονται φθορές και ελλείψεις σε ορισμένες τουαλέτες.
Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε πως είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός μηχανισμού για την καταγραφή οποιονδήποτε καταστροφών, από αρμόδιους εργαζομένους του Ιδρύματος. Δεδομένου πως σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σημειωθούν προβλήματα τα οποία ίσως να μην καταγραφούν εγκαίρως από τους ανθρώπους αυτούς, θα ήταν χρήσιμο να δίνεται η ευκαιρία αναφοράς οποιουδήποτε προβλήματος από τους ίδιους τους φοιτητές και μέλη της κοινότητας εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.    

Υπεύθυνα,

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου