Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά!!



Χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2013, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ την ώρα που έκαναν αφισοκόλληση στην περιοχή του Περάματος. Από τα επεισόδια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο 9 άτομα, ενώ υπήρχαν και άλλοι τραυματίες, καθώς τα περίπου 50 άτομα που φόραγαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής είχαν μαζί τους σιδερολοστούς, κοντάρια και καδρόνια με πρόκες πάνω τους.

Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2013 να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων τραγικών συμβάντων. Ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ θεωρούμε απαράδεκτη και καταγγέλλουμε την επίθεση αυτή των μελών της Χρυσής Αυγής, στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

Η φασιστική αυτή οργάνωση, η οποία χρόνια τώρα πραγματοποιεί όλο και συχνότερα βίαιες επιθέσεις που στόχο έχουν κατά κύριο λόγο μετανάστες, ξεπέρασε και πάλι τα όρια, φανερώνοντας για ακόμα μια φορά το φασιστικό της προσωπείο. Η τραμπουκική συμπεριφορά των μελών της αλλά και η αδιαφορία από πλευράς αστυνομίας-κράτους οδηγούν με γοργά βήματα στην κατάλυση κάθε μορφής ελευθερίας, αφού οποιοσδήποτε φέρει διαφορετικά ιδεολογικά αλλά και φυσικά χαρακτηριστικά από τα πρότυπα που παρουσιάζει η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, γίνεται αμέσως στόχος, ενώ παράλληλα δεν τιμωρείται κανένας υπεύθυνος για τους παράνομους τρόπους δράσης, καθώς το παρακράτος κάνει καλά την δουλεία του, βάζοντας πλάτες και επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους ομοϊδεάτες του Χίτλερ με τον πιο αηδιαστικό τρόπο.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των βασανιστών του Άουσβιτς δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία!!

Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου βουλευτής της Χρυσής Αυγής χειραγωγεί δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, συνάδελφο του από άλλο κόμμα, όπου καθημερινά τις βραδινές ώρες οργανώνονται και εξαπολύονται ανθρωποκυνηγητά στο κέντρο της πρωτεύουσας με στόχο απροστάτευτους μετανάστες, όπου αρκετά συχνά σε διάφορα επαρχιακά μέρη πραγματοποιούνται βίαιες επιθέσεις με σκοπό να φοβίσουν αλλοδαπούς και να καταστρέψουν την περιουσία τους και όλες αυτές οι πράξεις, πίσω από τις οποίες όχι κρύβονται, αλλά εμφανέστατα με εριστικότατο τρόπο βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής να μένουν ατιμώρητες…

Καλούμε σήμερα σε συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στην πλατεία  Ηρώων στο Πέραμα. 

Ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ κατακρίνουμε την φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία με κάθε πράξη της οδηγεί την χώρα που γέννησε την έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε σκοτεινές εποχές που οι σύγχρονοι νεοναζί οραματίζονται για το μέλλον μας!!! 


ΠΑΣΠ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου