Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αίμα ντροπή Χρυσή Αυγή

 
 
 
Μόλις 6 μέρες μετά την εγκληματική επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, γινόμαστε μάρτυρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά. Όλα αυτά τα χρόνια, με τη συνεχή άνοδο του καρκινώματος που ονομάζεται Χρυσή Αυγή και με αποκορύφωμα την είσοδό της στο ελληνικό κοινοβούλιο, παρατηρούμε καθημερινά τα μέλη και τους υποστηρικτές της να επιδίδονται σε τραμπουκισμούς, ανθροποκυνηγητά και πλήθος εγκληματικών ενεργειών που στόχο έχουν όχι μόνο μετανάστες αλλά και οποιαδήποτε διαφορετική πολιτική ιδεολογία και ταυτότητα.
 
Ενέργειες οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες εποχές στις οποίες δεν υπήρχε δημοκρατία.
 
Έχοντας αποθρασυνθεί τελείως, κυρήττουν συνεχώς μίσος και απέχθεια σε καθετί διαφορετικό και εκμεταλλευόμενοι την αγανάκτηση του λαού από τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, εκφράζουν τη ναζιστική ιδεολογία τους χωρίς απολύτως καμία ντροπή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα λαϊκισμού και θράσους η πρόσφατη δήλωση βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Είμαστε ένα εκατομμύριο και δεν μπορείτε να μας ακουμπήσετε».

Το τελευταίο όμως περιστατικό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/9 στην περιοχή του Κερατσινίου υπήρξε πολιτική διένεξη μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και του 34χρονου Παύλου Φύσσα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ψύχρη και αποτρόπαια δολοφονία του από τον νεοναζί, μέλος της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά με μαχαιριά στο στήθος. Στον τόπο του εγκλήματος υπήρχε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, που προτίμησαν να παρακουθήσουν απαθείς τα όσα συνέβαιναν και αποφάσισαν να παρέμβουν αφού ο δράστης είχε ήδη μαχαιρώσει τον 34χρονο. Το θύμα κατέληξε μετά από 20 λεπτά αφού πρώτα είχε καταδείξει τον δράστη, ο οποίος μετέπειτα παραδέχτηκε ότι ηταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η φασιστική-συμμορίτικη αυτή πράξη ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι! Είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να εκπρωσοπούν τον ελληνικό λαό στη Βουλή στιγνοί δολοφόνοι, που δε διστάζουν να σκοτώσουν προκειμένου να εξαλείψουν κάθε διαφορετική ιδεολογία. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά τα χρόνια τα πολιτικά κόμματα να μένουν άπραγα χωρίς να προχωράνε σε ενέργειες για την περιθωριοποίηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής.
 
Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην ελληνική κοινωνία!


Ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ, καταγγέλουμε απερίφραστα τις φασιστικές και εγκληματικές ενέργειες στις οποίες προχωράνε οι νεοναζί που ανήκουν στη συμμορία της Χρυσής Αυγής και θεωρούμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι αναγκαίο να αντιληφθεί το πρόβλημα και τον κίνδυνο που ελοχέυει η άνοδος και η παρουσία ενός τέτοιου καρκινώματος στη χώρα μας, ενώ παράλληλα θα πρέπει όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μόνος του να δώσει το έναυσμα για την απομάκρυνση αυτής της μάστιγας απο το κοινοβούλιο και την κοινωνία μας.
 
 
Να απομονωθούν άμεσα τα καρκινώματα της δημοκρατίας!
 

Η δημοκρατία χτίζεται και συντηρείται με μόνιμο αγώνα!
 
Ας δείξουμε εμείς το δρόμο,
απέναντι στο φασισμό και τους νεοναζί!


Πλέον όλοι γνωρίζουν, πλέον όλοι έχουν ευθύνη...

 
 

ΠΑΣΠ ΕΜΠ
 
 
 
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου