Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Συνέλευση Τμήματος τώρα!!

Σύμφωνα με το υπερψηφισθέν πλαίσιο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΦΣ, απαιτούταν η άμεση διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης Τμήματος, με σκοπό να συζητηθεί η κατάσταση, και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την έναρξη της ακαδημαικής λειτουργίας της Σχολής. Κάτι τέτοιο, το οποίο και εμείς προτείναμε και υποστηρίζαμε, ήταν υψίστης σημασίας, καθώς επείγει να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αλλά κυρίως και για αυτής των επι πτυχίω φοιτητών. Ακόμα, έπρεπε να συζητηθεί και να εξασφαλιστεί η μέριμνα για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες των επι πτυχίω φοιτητών. Για τους λόγους αυτούς, ο Κοσμήτορας είχε προγραμματίσει τη διεξαγωγή της για σήμερα, Τρίτη 3/12. 

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε πως αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο Κοσμήτορας θεώρησε ότι δεν έπρεπε να διεξαχθεί, διότι υπάρχει ΓΣ, αντιβαίνοντας στην απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου. Ως ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ, κατακρίνουμε την ανεύθυνη στάση του Κοσμήτορα, ο οποίος θα έπρεπε να σεβαστεί και να τηρήσει την απόφαση της ΓΣ, και όχι να την προσπεράσει επιδεικτικά, καθώς θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη διεξαγωγής της. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες της ανεύθυνης στάσης του, καθώς την Παρασκευή αρκέστηκε στην έκδοση μιας απλής ανακοίνωσης ότι τα κτήρια δε θα άνοιγαν, αρκετές ώρες ύστερα από την προγραμματισμένη έναρξη των μαθημάτων, ενώ θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει γι αυτό, σεβόμενος την απόφαση της ΓΣ.

Ήρθε η ώρα, η Κοσμητεία της Σχολής μας να αναλάβει τις ευθύνες της, και να σταματήσει να σφυρά αδιάφορα στις ανάγκες του Φοιτητικού Συλλόγου.


ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου