Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Διπλές Διπλές οι Εξεταστικές...


Στο σημερινό ΔΣ καθηγητών το οποίο κλήθηκε για να επικυρώσει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος, όπου ως ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ είχαμε καταθέσει δέσμη προτάσεων προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι επαναλαμβανόμενες καταλήψεις με την ευγενική χορηγία των ΑΝΑΦΗ και των λοιπών αριστερών "δυνάμεων". Πιο συγκεκριμένα, είχαμε προτείνει τη λήψη μέριμνας για τους επί πτυχίω φοιτητές προκειμένου να καταφέρουν ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να αποκτήσουν το δίπλωμα τους, αναλυτικό πλάνο για διπλές εξεταστικές Μάρτιο και Ιούλιο, αύξηση δηλωθέντων μαθημάτων ώστε να καλύπτουν την απώλεια της εξεταστικής Σεπτέμβρη αλλά και διατήρηση του δικαιώματος για βελτιώσεις στην εξεταστική του Μαρτίου.

Αποφασίστηκε λοιπόν, 

Σχετικά με τους επί πτυχίω
  • Δυνατότητα συμμετοχής για όσους οφείλουν μέχρι 5 μαθήματα έπειτα από επικοινωνία με τον καθηγητή
  • Παράταση μιας εβδομάδας στην προθεσμία τους για επικοινωνία με τον διδάσκοντα
  • Πρόγραμμα που θα καταρτιστεί και θα αναρτηθεί από τη γραμματεία και έναρξη μετά τις εορτές των Χριστουγέννων (σε μαθήματα μικρής συμμετοχής η ημερομηνία θα προκύψει έπειτα από συνεννόηση με τον διδάσκοντα).



Εξεταστικές
  • Διενέργεια διπλής εξεταστικής το Μάρτιο έπειτα από 13 εβδομάδες μαθημάτων.
  • Διενέργεια διπλής εξεταστικής Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις: Δυο εβδομάδες εαρινής εξεταστικής τον Ιούλιο και 1 τον Αύγουστο μετά την επαναλειτουργία της σχολής. Στη συνέχεια διενέργεια Χειμερινής εξεταστικής που θα ακολουθείται από νέα εαρινή.




Δηλώσεις μαθημάτων, EUDOXUS και εγγραφές εξαμήνων
  • Οι εγγραφές στο εξάμηνο θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιανουαρίου.
  • Διατηρείται το δικαίωμα βελτιώσεων στη διπλή εξεταστική Μαρτίου, ενώ θα μπορούν να δοθούν όλα τα χρωστούμενα μαθήματα που είχαν δηλωθεί το προηγούμενο έτος
  • Ο κοσμήτορας θα αποστείλει αίτημα για παράταση δηλώσεων εγγραφής συγγραμμάτων μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα EUDOXUS.



Για άλλη μια φορά, η ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ με τη συνεχή παρουσία και δράση της, ΠΡΌΤΕΙΝΕ, ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ και ΠΈΤΥΧΕ προτάσεις με γνώμονα το όφελος των φοιτητών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών και των συμφερόντων τους. Σε αντίθεση με ορισμένους που πανάκεια για όλα τα προβλήματα τους είναι η κατάληψη, μια "λύση" που μας οδήγησε στη σημερινή ανάγκη για την εύρεση μιας συνισταμένης με τη λιγότερη δυνατή ζημιά.



ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου