Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πράξη αγάπης από την ΠΑΣΠ ΕΜΠ



Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές αυτές μέρες, πέραν από τη λάμψη των στολισμένων δέντρων, πέρα από τα αναμμένα τζάκια, τα μελομακάρονα και τις βασιλόπιτες, καταδεικνύουν το βάθος της κρίσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης.

Καταδεικνύουν με τον πιο έκδηλο τρόπο ότι για κάποια παιδιά οι μέρες αυτές θα αποτελέσουν απλά τη σιωπηρή συνέχεια στον αγώνα για επιβίωση...

Οι μέρες αυτές αγάπης, λοιπόν, ας αποτελέσουν για όλους μας το έναυσμα για μια ελάχιστη συνεισφορά σε όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Η ΠΑΣΠ ΕΜΠ, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό της καθήκον και με αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, σας προσκαλεί όλους σε μία πράξη αγάπης και βοήθειας στα Παιδικά Χωριά SOS. Στις δύσκολες αυτές μέρες ας ευαισθητοποιηθούμε και ας δείξουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη μας έμπρακτα, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά!

Ξεκινάμε, λοιπόν, από αύριο Τετάρτη 18/12 και συλλέγουμε:
- Τρόφιμα (κυρίως ξηρά τροφή και κονσέρβες)
- Ρούχα
- Φάρμακα

Η συλλογή των αγαθών που θα προσφερθούν θα πραγματοποιηθεί στο τραπεζάκι της ΠΑΣΠ στη σχολή. Στη συνέχεια, αυτά θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS, όπου θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση και απολογισμός της συνολικής δράσης, ανοιχτή προς το κοινό.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ.




       Σε όλους κάτι περισσεύει...
                         ...για εκείνους που δεν τους περισσεύει τίποτα!







ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ ΕΜΠ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου