Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ στη Γενική Συνέλευση Τμήματος


Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για την ομαλή λειτουργία της σχολής από την πρώτη στιγμή καλούσαμε τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος, προκειμένου να λυθούν τα σοβαρά ζητήματα που προέκυψαν από την παρατεταμένη διακοπή λόγω των κινητοποιήσεων, η οποία ορίστηκε για σήμερα Παρασκευή 13/12. 

Ως ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ καταθέσαμε τις προτάσεις μας, εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές χωρίς όριο μαθημάτων, εφαρμογή τροπολογίας για διπλές εξεταστικές, διατήρηση εργαστηριακών βαθμών και σειρών ασκήσεων και αύξηση του ορίου μαθημάτων ( Σχετικός σύνδεσμος ΕΔΩ ), και στο Δ.Σ του φοιτητικού συλλόγου προκειμένου να υπάρξει απόφαση από τον σύλλογο. Αφού γράφτηκαν σε ενιαίο κείμενο, το Δ.Σ υπερψηφίστηκε από όλες τις δυνάμεις πλην της ΔΑΠ. 

Στη Γενική Συνέλευση Τμήματος που πραγματοποιήθηκε αργότερα, διεκδικήσαμε μέσα από την τοποθέτησή μας την υλοποίηση των προτάσεών μας και κατ' επέκταση την απόφαση του συλλόγου.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση διπλής εξεταστικής το χειμερινό εξάμηνο, εξεταστικής επί πτυχίω χωρίς βέβαια να αποσαφηνιστούν ακριβώς οι όροι με τους οποίους αυτή θα πραγματοποιηθεί, ενώ παράλληλα διασφαλίστηκε η διατήρηση των εργαστηριακών βαθμών και των σειρών ασκήσεων για τα αντίστοιχα μαθήματα.



Υ.Γ : Κύριοι της ΑΝΑΦΗ όταν αποφασίζουμε συλλογικά μέσω ΔΣ που αναφέρει για πτυχιακή εξεταστική ΧΩΡΊΣ ΌΡΟΥΣ, είναι τουλάχιστον άναδρο και αναξιοπρεπές να διαπραγματεύεστε μέσα στη Γενική Συνέλευση Τμήματος για το αν οι επι πτυχίω συμφοιτητές μας θα εξεταστούν σε 7 ή σε 8 μαθήματα απαξιώνοντας με αυτό το τρόπο την απόφαση του Συλλόγου. Άλλωστε, η φερεγγυότητά σας έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν....(Κάποιοι αποφασίζουν συνελεύσεις)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου